tiistai 1. kesäkuuta 2010

Bangkok, Thaimaa

Bangkokissa on arkielämä palannut taas raiteilleen. Punapaitojen mellakoista muistuttaa muutamat tulipalojen vaurioittamat rakennukset keskustassa. Virkavaltaa näkyy myös katukuvassa normaalia enemmän. Olen tässä seuraillut viimeaikoina  tarkemnmin passin kuntoa koska passin tietosivu on alkanut repeämään uhkaavasti irti. Tämä on tyypillinen ongelma tietyn ikäisissä 10v passeissa hieman ahkerammassa käytössä. Kambodazan reissun aikana repeämä eteni lisää ja nyt kun oli Suomen suurlähetystö hyvin hollilla niin kävin tilaamassa uuden passin. Passin sai veloituksetta koska kyse on valmistusvirheestä passissa. Uuden passin pitäisi olla odottamassa loppukuusta Indonesian Balilla joten kaksi rajatarkastusta pitäisi tämän nykyisen passin vielä palvella.

Huomenna suuntana siis Bali, nyt siis ensimmäistä kertaa päiväntasaajan eteläpuolelle. Indonesian visiitin kesto on kuukausi ja vielä ei ole sen kummempia suunnitelmia tehtynä. Sen verran täytyy tänään asiaan paneutua että tietää ainakin mihin suunnata lentokentältä.
Euroopan talousvaikeudet näkyy ikävällä tavalla reissaajan kukkarossa. Euron jyrkkä alamäki tarkoittaa että nyt kaikki on melkeinpä 20% kalliimpaa mitä alkuvuonna. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti