maanantai 18. tammikuuta 2010

Penang, Malesia

Nyt täällä Georgetownissa on vähän vekslailtu majoituksia. Ensimmäinen minkä buukkasin jo etukäteen netistä oli ihan ok mutta kuitenkaan hinta/laatusuhde ei ollut ihan kohdallaan. Huoneissa oli hyvä wifi, huone oli tilava ja siisti, aamupala oli ihan onneton. 90 RM oli siitä vähän liikaa. Vaihdettiin 69 RM hotlaan. Huone oli parempi kuin edellisessä, 10 kerroksesta oli kivat näkymät kaupungin ylle, aamupala oli jo ihan keskinkertaista tasoa jolla jo nälkää vähän siirsikin. No mutta alakerrassa sijainnut ravitsemusliikee huudatti hirveetä discoteknopaskaa sellasella volyymilla että kuului jopa 10 kerrokseen. Ensin aattelin että ehkäpä näin se näin lauantaina kuuluu asiaan ja jos se sitä rauhottuisi. Sunnuntaina sama homma, musiikki loppui joskus 2:30. No nyt tänään sitten 40 RM luukku . Ihan siisti huone omalla toilettiosastolla ilman turhia hienouksia.
Aamupala ei sisälly mutta saapahan valita mieleisensä sitten kun nälkä alkaa kurnia. Ilmastointia ei ole mutta parempi vaihtoehto on hyvä propelli kun huono ilmastointi. Nimittäin tuossa 69 RM hotellissa oli ilmastointi mutta lämpötilaa eikä puhallusvoimakkuutta ei saanut säädettyä kun ei ollut mitään kapulaa. Kysyin respasta että missä kapula siihen masiinaan: It's automatic. Toisin sanoen se on on taikka off ja sen töhöttimen jos olisi pitänyt koko yön päällä niin flunssa saattaisi olla tosiasia, puhalsi nimittäin ihan suoraan sänkyä kohti. Malesian ringitin (RM) kurssi on pyöreästi 5 joten eiköhän nuo hinnat käänny euroiksi ihan kansakoulupohjaltakin :)
Tähän nykyiseen luukkuun kuuluu ilmainen wifi viereisessä kahvilassa josta nyt tätä naputtelen. Yhteys on ripeä ja tänne on hyvä paeta tuota juuri nyt vallitsevaa kuuminta keskipäivää. Vaikka tästä pikku läppäristä on vähän lisähuolehtimista ja roudaamista on tämä täällä näppärä peli. Lyhyemmälle lomalle en ottaisi mukaan, mutta nyt olen kyllä tyytyväinen tähän päätökseen kantaa tätä.
Jos sitä testailisi vähän kuvan liittämistä tähän tekstin sekaan. Yksi iltapäivä paettiin kuumutta Penang Hill kukkulalle (830m). Cable car kuljettaa huipulle hintaan 4 RM menopaluu, matka kestää noin puoli tuntia. Kuva puolimatkasta jossa vaihdettiin vaunua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti