sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Koh Chang, Thaimaa

Ympyra sulkeutuu ja sijaintina norsusaari Koh Chang samoin kuten vuosi sitten. Ennen tanne tuloa oltiin pienemalla Koh Mak:n saarella. Mak oli loistava paikka rentoutua rantamaisemissa pitkan sisamaassa vietetyn jakson jalkeen. Siella vietetyt kolme paivaa oli talla eraa aivan riittava aika silla juurikaan muuta tekemista ei ollut kuin maata rannalla tai riippumatossa. Saari oli vasta valmistautumassa turistisesonkiin eika kaikki majoituspaikat olleet viela edes auki. En tieda miten paljon sinne pakkaa porukkaa sesongin aikaan mutta ainakin nyt oli todella leppoisa saari lohoilyyn.
Näkymät riippumatosta käsin kämpän terassilta

Biitsillä ei tarvitse väistellä ihmisiä

Tama Koh Chang on sitten jo taysin eri mittakaavassa turismin ja kokonsa puolesta. Kolmen rannalla "jumitetun" paivan jalkeen oli mukava paasta isommalle saarelle ja lahtea kiertelemaan saarta skootterilla. Hyva skootteri irtoaa neljan euron paivavuokralla. Tama aika vuodesta on ainakin itselle mieluisa vierailla taalla, sadekausi on jo takana ja pahin turistisesonki ei ole viela alkanut. Tama Koh Chang tuntuu myos olevan osa Ruotsin ulkosaaristoa. Ruotsia kuulee puhuttavan joka puolella ja moni baari/ravintola on varustettu Ruotsin lipulla.
Tiistaina suuntana taas Bangkok mista Anne lahtee torstaina kohti pohjolaa ja me puolestaan suunnataan takaisin Vientianeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti